Acasa Termeni si conditii
 

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

In continuare sunt prezentate conditiile in care S.C. FirmaTa Media Vian Impact S.R.L.(denumita in continuare "Furnizor") va pune la dispozitie serviciile din cadrul portalului www.firmata.ro (denumit in continuare "Site"/"Portal"/"FirmaTa").
Prin bifarea casetei “Da, sunt de acord" acceptati conditiile de mai jos si sunteti de acord ca prezentul document are valoarea unui contract, aceptat in mod expres si neechivoc, incheiat intre dumneavostra in calitate de Beneficiar si FirmaTa - Furnizor. Daca nu doriti sa va angajati la respectarea conditiilor mai jos ilustrate, nu veti putea beneficia de serviciile oferite de www.firmata.ro

Termenul de "Beneficiar" se refera la orice persoana juridica/persoana fizica autorizata/ONG ce beneficiaza de unul dintre serviciile oferite de catre portalul FirmaTa.ro.
Termenii de "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" sunt utilizati pentru a desemna prezentul contract.
Termenii si conditiile se regasesc pe site-ul www.firmata.ro in limba romana. Acest acord poate fi modificat de catre Furnizor fara a fi necesar un accept prealabil din partea dumneavostra ca Beneficiar al serviciilor portalului, noul Regulament fiind disponibil pe Site in varianta actualizata.

DESCRIEREA SERVICIULUI

Furnizorul administreaza portalul www.firmata.ro, portal ce asigura o gama larga de servicii, asa cum sunt descrise pe pagina http://firmata.ro/pagina/servicii-firmataro. Serviciile ce vor fi implementate ulterior in cadrul portalului vor fi supuse acelorasi termeni si conditii, cu exceptia cazului in care nu urmeaza a fi formulate reguli distincte de utilizare a acestora.

INREGISTRARE

Pentru a beneficia de serviciile oferite de FirmaTa este necesar sa alegeti unul dintre pachetele disponibile pe Site prin completarea formularului de inregistrare si achitarea contravalorii acestuia. Datele personale solicitate sunt: Nume, Prenume, Telefon, E-mail. Aditional pot fi solicitate date suplimentare, Beneficiarul dandu-si acordul in mod expres si neechivoc. Este obligatoriu ca datele introduse in formularul de inregistrare sa fie reale. Nu este permisa introducerea de date false, precum si introducerea de date ce nu va apartin. FirmaTa nu isi asuma responsabilitatea pentru inregistrarea de date nereale de catre Beneficiar, iar eventualele nereguli detectate vor conduce la suspendarea serviciului sau la refuzul de inregistrare, fara incunostiintarea prealabila a persoanei juridice care a furnizat datele nereale si fara vreun fel de consecinta juridica asupra Furnizorului.

DATE CU CARACTER PERSONAL

Completand formularul de inregistrare de pe portal, in calitate de Beneficiar va dati acordul, in mod expres si neechivoc, ca datele dumneavostra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de Furnizor. FirmaTa se angajeaza sa nu utilizeze datele dumneavostra personale in relatia cu tertii decat in conditiile prezentului Regulament si in limitele impuse de serviciile furnizate de Site.

RESPONSABILITATE

FirmaTa nu ofera niciun fel de garantie ca Site-ul va functiona permanent sau fara erori, angajandu-se insa ca eventualele disfunctionalitati vor fi solutionate in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, furnizorul nu garanteaza ca problemele de securitate sau erorile umane si/sau ale soft-ului pot fi preintampinate in totalitate.
Furnizorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri generate de utilizarea serviciilor portalului. Raspunderea utilizarii serviciilor si administrarii datelor cu caracter personal revin exclusiv beneficiarului.

INCETAREA FURNIZARII SERVICIILOR

Furnizarea serviciilor oferite de Portal Beneficiarului inceteaza la expirarea perioadei de utilizare specifica fiecarui Pachet, fara a fi necesara o notificare prealabila. Pentru a beneficia in continuare de serviciile furnizate de FirmaTa, Beneficiarul va incheia un nou contract cu Furnizorul, contract ce se va supune termenilor si conditiilor prevazute de prezentul Regulament, precum si conditiilor specifice fiecarui pachet de servicii, asa cum este descris in sectiunea http://firmata.ro/pagina/servicii-firmataro.
FirmaTa isi rezerva dreptul de a inceta imediat furnizarea de serviciilor sale oricarui Beneficiar ce a incalcat conditiile prezentului Regulament, fara notificarea prealabila a acestuia din urma si fara consecinte juridice asupra Furnizorului.
In cazul in care Beneficiarul solicita incetarea furnizarii serviciilor oferite de FirmaTa inainte de termenul stabilit, indiferent de motivul invocat, FirmaTa este exonerata in totalitate de returnarea contravaloarii pachetului de servicii contractate initial de Beneficiar.

LEGISLATIE APLICABILA SI SOLUTIONAREA LITIGIILOR

Prezentul Regulament este supus conditiilor impuse de legislatia romana in vigoare. Orice diferend legat de executarea prezentului contract va fi solutionat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, se va proceda la inaintarea litigiului spre solutionare instantelor judecatoresti competente din raza teritoriala a localitatii in care FirmaTa este inregistrata.

CLAUZE FINALE

FirmaTa poate colabora cu terti pentru a va furniza in conditii optime serviciile descrise pe Site.
Prezentul Regulament poate fi ulterior modificat, oricand, de catre Furnizor, fara o notificare prealabila a Beneficiarului si fara acordul prealabil al acestuia din urma. Versiunea actualizata a Termenilor si Conditiilor va fi disponibila pe Site. Beneficiarul este obligat sa verifice periodic Termenii si Conditiile, iar in cazul in care nu este de acord, va anunta echipa FirmaTa.

CONTACT

Eventualele probleme sau intrebari legate de prezentul Regulament sau de serviciile oferite de Furnizor vor fi comunicate unuia dintre membrii echipei FirmaTa la adresa de mail contact@firmata.ro sau la telefon +40 348 401 996, de luni pana vineri intre orele 10:00 si 18:00.